تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۲
کد خبر: ۳۱۷۱۴۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

شوش با دمای بالای ۵۰ درجه گرمترین نقطه خوزستان  

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: شوش با دمای ۵۰.۶ درجه سانتیگراد گرمترین شهر استان در ۲۴ ساعت گذشته اعلام شد.
 

 ، محمد سبزه‌زاری پنجشنبه بیان کرد: شهرستان ایذه با دمای ۲۷.۱ درجه سانتیگراد خنکترین نقطه استان در شبانه روز گذشته ثبت شد.

وی افزود: همچنین طی شبانه روز گذشته بیشینه و کمینه دمای هوای اهواز به ترتیب ۴۸.۵ و ۳۲.۶ درجه سانتیگراد رسیده است.

سبزه‌زاری گفت: طبق بررسی نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی همچنان وقوع دماهای ۴۸ درجه و بالاتر تا اوایل هفته آینده در برخی از نقاط استان مورد انتظار است.

وی افزود: با استقرار جریانات جنوبی تا اواسط هفته آینده شاهد افزایش رطوبت و شرجی در مناطق جنوبی، مرکزی و غربی استان خواهیم بود.

مدیر کل هواشناسی خوزستان اظهارکرد: با توجه به انباشت رطوبت در منطقه (به ویژه فردا و پس فردا) رشد ابر و رعد و برق، رگبارهای پراکنده و تندبادهای لحظه‌ای در ارتفاعات استان و وقوع گرد و خاک‌های همرفتی در مناطق جنوبی و غربی و مرکزی استان دور از انتظار نیست.

به گزارش ایرنا، ادارات خوزستان سه شنبه و چهارشنبه هفته جاری به دلیل گرما و صرفه جویی در برق تعطیل شدند.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار